RUDOLF RESTORAN

PÖFFi passi või sama päeva piletiga soodustus 10% kogu à la carte, brunch’i ja kokteili-veinimenüüst

Ühel maikuu päeval 1873. aastal nägi Hiiumaal ilmavalgust Rudolf Tobias, kes oli Eesti esimene helilooja ja organist. Teda innustas elujaatav meeleolu ning ta uskus alati paremasse tulevikku. Rudolf Tobiase ajal oli Eestis juba levinud klassikaline Prantsuse köögikunst. Restoran Rudolfis on üks esimestest Eesti kokaraamatutest, mis oli Tobiase eluajal väga populaarne. Restoranis oleme ammutanud inspiratsiooni suurmehe Euroopa seiklustest ja toome teieni parimad palad nüüdisaegsest Prantsuse ja Euroopa köögist, mille kõrvale on sobitatud maailmaklassi kokteilid ja veinid.
Meie peakokk Sten Märtin peab Prantsuse kööki kaasaegse toidukultuuri alustalaks. Tema jaoks on olulised puhtad, selged ja eristuvad maitsed, mis moodustavad tõelise kunstiteose. Ta ammutab inspiratsiooni vaid parimatest Euroopa toorainetest ning on töötanud ka Michelini tärniga restoranis. „Armu protsessi ja näed ka tulemusi“ on ütlus, mida ta meelsasti kasutab ja millest oma tegemistes lähtub.
Heast toidust saab tõeline elamus, kui sellega kaasneb suurepärane vein, kokteil ja teenindus. Rudolfi jookide ja teeninduse parima kvaliteedi tagab Erik Tammeleht, kes on seotud Prantsuse teenindusorganisatsiooniga Coupe Georges Baptiste ja Eesti Baarmenide Assotsiatsiooniga ning on võitnud ka tiitli World Class maailmameistrivõistlustel.
Rudolfis põimuvad omavahel parimad Prantsuse restoranikultuuri ja kaasaegse kokteilimaailma elemendid. Kirg Prantsuse toidu, joogi ja restoranimaailma vastu tõi kokku noored inimesed, et luua Rudolfi restoran.

Bon Appétit!

R.Tobiase 11-1
+372 5309 0013
www.rudolfrestoran.ee
FB:rudolfrestoran
@rudolfrestoran